Yhteystiedot

gronlund.tiina(at)gmail.com

p. 044 5564 595

www.tiinagronlund.com

Varkauden Perussuomalaiset ry

Blogi

Lehtikirjoituksia

15.10.2022Nuorissa on tulevaisuus, sanotaan. Mutta kuunnellaanko heitä?Lue lisää »20.9.2022Vaikka suunta on parempaan, perheet tarvitsevat lisätietoa oikeuksistaanLue lisää »18.8.2022Valtion pitäisi käyttää valtaansa Nesteen voitoissaLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:136505 kpl

Yrittäjänaisissa on voimaa

24.08.2021

(WL 24.8.2021)

Torstaiaamuna suuntasin reippaana Taulumäentorille. Yrittäjänaiset ovat nimittäin jo vuosia tavanneet torstaiaamuisin jossain kahvilassa, tällä kertaa torilla, viettämässä hetken yhteistä aikaa ja vaihtamassa kuulumisia. Edellisestä kerrasta olikin jo aivan liian kauan kesäni mentyä muissa maisemissa.

Aamukahveilla puhutaan paljon asiaa ja asian vierestä. Toisinaan paikalle pyydetään kaupungin, pankin, yrittäjäyhdistyksen edustajia tai muita asiantuntijoita valottamaan meille tärkeitä asioita ja vaihtamaan mielipiteitä. Minulle aamukahvit on voimaannuttava tapahtuma. Siitä saa kummasti lisää virtaa, kun heti aamusta tapaa yrittämisen arjen tuntevia ystäviä.

Tärkeää on aamukahvien säännöllisyys. (Kaupungintalollakin tiedetään, ettei torstaiksi voida palaveria laittaa, kun on ne yrittäjänaisten aamukahvit). Välillä paikalla on paljon porukkaa, välillä vain muutama mutta aina joku. Jos jokin painaa mieltäsi, sitä ei ole pakko pähkäillä yksin. Voit konsultoida muita ja saada oppia. Heikkoina hetkinä kanssasisaret valavat uskoa, antavat rahanarvoisia neuvoja ja joskus jopa estävät toteuttamasta hölmöyksiä.

Yrittäjänaiset ovat aktiivista porukkaa. Vuosittainen toimintakertomuksemme on pitkä ja monipuolinen. Kun kesäkatuillat aikanaan jäivät ilman järjestäjää, yrittäjänaiset ottivat asiasta kopin ja perinne jatkui. Nyt illoilla on vihdoin uudet puuhahenkilöt.

Koronan iskiessä ei jääty pyörittelemään peukaloita. Puheenjohtajan aloitteesta ja sinnikkäällä työllä polkaistiin käyntiin Re-boot -hanke, jossa saatiin täsmäkoulutusta kunkin tarpeiden mukaan. Yrittäjälle koulutus oli täysin ilmaista.

Näkymien nyt parantuessa uutta kehitellään innolla. Henkistä ja fyysistä kunnonkohotusta on tiedossa. Lokakuun loppupuolelle on kaavailtu maksutonta muutaman tunnin sijoittajakurssia. Siinä sijoittajaklubin perustaja ja sijoittamisessa menestynyt Tiina Pöhö antaa kullanarvoista tietoa sijoittamisesta kiinnostuneille jäsenillemme.

Kaupungin tärkeimpiin tehtäviin jää poistuvan soten jälkeen elinvoiman ylläpitäminen. Elinvoiman luomisessa yrittäjät ovat pääosassa. Yrityksethän tuottavat ne rahat, jotka mahdollistavat kaupunki-infran kehittämisen ja palvelujen tuottamisen. Meille taas viihtyisä ja toimiva kaupunki on tärkeä.

Jotta yhteistyö toimisi, yrittäjien ja kaupungin vuoropuhelua tarvitaan ja sen on oltava säännöllistä. Kaupungin edesmenneessä elinkeinoryhmässä olivat yrittäjänaiset aktiivinen toimija. Toivottavasti myös uudessa elinvoimajaostossa halutaan meitä kuulla vaikka vakituista vakanssia ei enää ole.

Monien muiden ohella yksi tärkeä asia yhdistää meitä yrittäjänaisia. Me kaikki liputamme häpeämättömästi Varkauden puolesta. Olemme sitoutuneet tänne ja mainostamme mielellämme Varkautta. Kaupungille on mm. ehdotettu markkinointiyhteistyötä, jossa yrittäjät voisivat laittaa asiakaspostituksissa mukaan pienen yllätyksen Varkaudesta. Tässä olisi kaupungille tuhannen taalan tilaisuus.

Yrittäjänaisiin voivat muuten liittyä kaikki yrittäjähenkiset naiset ja nyt myös miehet.

15.10.2022Nuorissa on tulevaisuus, sanotaan. Mutta kuunnellaanko heitä?
20.09.2022Vaikka suunta on parempaan, perheet tarvitsevat lisätietoa oikeuksistaan
18.08.2022Valtion pitäisi käyttää valtaansa Nesteen voitoissa
19.04.2022Vanhusneuvosto voisi testata ikäystävällisyyttä
15.01.2022Valvonta kuntoon
13.12.2021Alueet tulevat - Tammikuussa ratkaistaan paljon
18.09.2021Tietämättömiä asioiden tilasta?
24.08.2021Yrittäjänaisissa on voimaa
08.06.2021Nykyinen valtuusto ei ole pitänyt huolta ihmisten peruspalveluista
29.05.2021Kuka huomaisi yrittäjän?

Siirry arkistoon »